Νίκος Χατζηνικολάου: «Είσαι η ζωή μου» – Η φωτογραφία για την επέτειο γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη


Με μια φωτογραφία από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου εκφράζει ανοιχτά την αγάπη του προς τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί 21 χρόνια!

«19 χρόνια παντρεμένοι και 21 μαζί και σε λατρεύω, όσο τότε και ακόμη περισσότερο! Ακόμη πιο βαθιά! Είσαι η ζωή μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου με αφορμή την επέτειο του γάμου του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύζυγό του.

«Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούντζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο.

Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι», είχε εξομολογηθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου στο The 2Night Show.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!