Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Toc Toc και υποδύεται το ρόλο που προοριζόταν για τον Ευθύμη Ζησάκη.

O ηθοποιός μίλησε στη «Φωλιά των Κου-Κου» και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο του έγινε η πρόταση να συμμετέχει στην παράσταση αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς είχε μόλις τρείς μέρες για να μάθει το ρόλο του που είναι πολύ απαιτητικός.

«Με πήρε ο Κώστας Σπυρόπουλος που είναι και φίλος μου χρόνια πως υπάρχει ένας διαθέσιμος ρόλος για το Toc Toc. Του είπα πως αυτό το διάστημα έχω ένα κενό και μπορώ να κάνω πρόβες. Μου λέει «σε τρεις μέρες παίζουμε», «δύσκολο του λέω» μου λέει «έλα και θα το φτιάξουμε». Πήρα το έργο, διάβασα το ρόλο, σε δυο μέρες είχα μάθει πάνω κάτω τα λόγια, και κάναμε μια πρόβα την τελευταία μέρα πριν φύγουμε για Θεσσαλονίκη. Βρεθήκαμε εδώ στο θέατρο ΗΒΗ όπου μου έδειξε και το ακουστικό. Με το που φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη είχαμε μισή ώρα, μου λέει «Το ακουστικό και έφυγες».  Τα λόγια τα είχα. Στο πρώτο μέρος δεν είχα μικρόφωνο και στο δεύτερο δεν είχα ακουστικό. Έγινε ένα πανηγύρι. Άκουγα τι μου λέγανε και έλεγα πράγματα που δένανε κάπως και αυτά που θυμόμουν. Βγήκε τελικά η παράσταση και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι και εγώ και ο Κώστας. Είχα τη σιγουριά ότι θα μάθω τα λόγια αλλά είχα και τη σιγουριά ότι ήταν ο Κώστας πάνω στη σκηνή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ευθύμη Ζησάκη αποκαλύπτοντας πως δεν γνώριζε ούτε ο ίδιος τι είχε προηγηθεί.

«Με τον Ευθύμη δε μιλήσαμε γιατί δε μιλάμε συνήθως. Δεν ήξερα ότι έρχομαι να τον αντικαταστήσω, εμένα μου έγινε μια πρόταση για τον ρόλο μόνο. Δεν ήξερα κάτι άλλο. Και εγώ μετά το έμαθα. Με τον Ευθύμη γνωριστήκαμε στο «Αμάρτημα», όταν εκείνος ερχόταν εγώ έφευγα γιατί δεν είχα πληρωθεί για μήνες. Σε ένα γύρισμα βρεθήκαμε μόνο. Τότε δεν ήταν αντικατάσταση, ήταν ένας ρόλος που έμπαινε και εγώ έφευγα. Δεν ήξερε ότι φεύγω γιατί δε πληρώθηκα όπως και εγώ τώρα δεν ήξερα ότι έφυγε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους».

Δείτε τι άλλο είπε για την προσωπική του ζωή και το Τατουάζ

«Αδειάζει» και ο Δημήτρης Σταρόβας τον Ευθύμη Ζησάκη: «Εγώ τον Κώστα θα τον χαρακτήριζα φιλανθρωπικό ίδρυμα»