Νίκος Μπάρτζης: «Αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω νικητής του Survivor All Star»


Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στο Survivor All Star μετά από δύο χρόνια και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου.

Δύο ημέρες μετά, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως ο λόγος που επέστρεψε ήταν για να κατακτήσει τη νίκη. Να σου θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε αποχωρήσει από το Survivor 2021 εξαιτίας ενός τραυματισμού.

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως, έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ! Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικητής του All Star! Νικητής γιατί μέσα από όλα όσα πέρασα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας.

Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή! Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!!!» έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!