Ο Mr Travel και ο Νίκος Μουτσινάς συνεχίζουν την περιήγησή τους στο Σάο Πάολο κάνοντας μια βουτιά στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και του βασιλιά Πελέ, καθώς βρίσκονται «μαγικά» στις κερκίδες του τελικού μουντιάλ του 1958.Kαι μετά τον θρύλο Πελέ, αναμετρούνται με έναν άλλο βραζιλιάνο θρύλο, τον αδικοχαμένο Ayrton Senna, που άλλαξε την ιστορία της φόρμουλα 1. Νίκος Κοκλώνης και Νίκος Μουτσινάς δεν οδήγησαν φόρμουλα, αλλά μπήκαν σε μονοθέσια kart για έναν αγώνα επικράτησης μέσα στη νύχτα … μέχρι να πέσει η καρό σημαία, κάποιος όμως είχε πρόβλημα με τα γκάζια.

Ακολουθεί μια Κυριακάτικη βόλτα με χιλιάδες Παουλίστας στην πιο κεντρική λεωφόρο της πόλης που πεζοδρομείται και η ατμόσφαιρα θυμίζει πάρτι. Ο Νίκος Μουτσινάς όχι απλά δοκιμάζει iconic τοπικά κοκτέιλ, αλλά μαθαίνει να φτιάχνει καϊπιρίνια από τον Πάολο,  έναν μαίτρ του είδους και άριστο γνώστη του τοπικού ποτού, της περίφημης Cachaca. Από το ταξίδι τους δεν λείπει και το φλερτ με την τέχνη, όταν Νίκος και Νίκος μπαίνουν στο μουσείο MASP για να θαυμάσουν από κοντά σημαντικά έργα κορυφαίων καλλιτεχνών.

Μετά από όλα αυτά ο Νίκος κάθε άλλο παρά εξαντλημένος μιλά στον Mr Travel για τις σχέσεις και τις συνεργασίες του με Μακρυπούλια, Ηλιάκη, Καινούργιου, Ζαρίφη, Συνατσάκη και Αρναούτογλου, μιλά για βίαια «κοψίματα» εκπομπών που παρουσίαζε και πώς τα διαχειρίστηκε, σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα και σόου, κάνει flash back σε επιτυχίες και αποτυχίες του και μιλά για τη γυναίκα-θρύλο του σινεμά και του θεάτρου με την οποία συνεργάστηκαν και όταν τον πρωτοπήρε τηλέφωνο δεν μπορούσε να το πιστέψει! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η νέα ενότητα της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά σ’ ένα… μεθυστικό challenge για καλό σκοπό.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Open, Νίκος και Νίκος έρχονται με φόρα και ταχύτητα σε ένα απολαυστικό επεισόδιο του Celebrity Travel.