Η Άννυ Πανταζή είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, με τα μακριά ξανθά μαλλιά της να είναι το σήμα κατατεθέν της εικόνας της. Η όμορφη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής αποφάσισε να ανανεώσει την εικόνα της λίγες ημέρες πριν το Πάσχα και ακόμα και αν τα πρώτα «δείγματα» που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο hair stylist, Θοδωρής Γκιώνης μαρτυρούσαν ότι η αλλαγή στο look της θα είχε να κάνει με το μήκος των μαλλιών της, η αλλαγή είναι πολύ διαφορετική!.

@annie_pantazi λίγο πριν την αλλαγή…έρχεται κάτι άλλο… #soon #remake #hair #hairstyle #shooting #fashion #beautiful #face #beauty #model @annie_pantazi #hairexpert @thodorisgionis #makeup #nails @8salon.bythodorisgionis

A post shared by thodorisgionis (@thodorisgionis) on

 

Η Άννυ αποφάσισε να διατηρήσει το μάκρος των μαλλιών της, το οποίο «ενίσχυσε» με θεραπεία κερατίνης, η οποία λειαίνει τα μαλλιά απομακρύνοντας φυσικά το φριζάρισμα, αλλά και την ανοιχτή ξανθή απόχρωση και έδωσε ένα boost στη νεανική της εμφάνιση, κόβοντας αφέλειες.

 

Οι ασύμμετρες αφέλειες αποτελούν ένα από τα πιο ενημερωμένα trends της φετινής σεζόν και είναι ικανές να ανανεώσουν εντελώς το look, δίνοντας ένταση στο βλέμμα. Η Άννυ το τόλμησε και φυσικά -όπως αποκαλύπτουν και οι πρώτες φωτογραφίες-, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε!

Πώς σας φαίνεται το νέο της look;