Νέο πρόσωπο εισβάλλει στην Αγγελική, που θα αναστατώσει την Αθηνά Αργυρού!


Ο Αντώνης Ιορδανίδης, τον οποίο υποδύεται ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ, αποκαλύπτει μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας της κεφαλής της οικογένειας κι ένα πιο τρυφερό της πρόσωπο. Όλα αυτά από τα μέσα Δεκεμβρίου, στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής», της σειράς του Alpha που έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό. Ανατροπές, εξελίξεις, νέα δεδομένα, καινούργια πρόσωπα έρχονται να ανακατέψουν την «τράπουλα» της μυθοπλασίας της αγαπημένης σειράς. 

Η Αθηνά Αργυρού, την οποία υποδύεται υποδειγματικά η Φιλαρέτη Κομνηνού κερδίζοντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των τηλεθεατών, είναι η απόλυτη μητριάρχης. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο.

Ο Αντώνης Ιορδανίδης (Αλμπέρτο Εσκενάζυ) μπαίνει στη ζωή της, αρχικά ως θεράπων ιατρός της, καθώς ο προηγούμενος,  ο Φίλιππος Μελάς (Μελέτης Γεωργιάδης), αποσύρεται για να σταθεί στη γυναίκα του που αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό ιατρικό θέμα. Η σχέση τους ξεκινάει με εντάσεις και συγκρούσεις… Σταδιακά οι συγκρούσεις γίνονται το «αλατοπίπερο» της σχέσης τους … Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!