Νέα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης: Πέταξαν τα όργανά της στα σκουπίδια


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την 16χρονη Κωνσταντίνα Αναγνώστη που πέθανε μυστηριωδώς κατά την επιστροφή της με ταξί, από την Αλβανία στην Ελλάδα, τον Νοέμβριο του 2014.

Η υπόθεση αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες, και νέα στοιχεία και μαρτυρίες βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας.

Από την μία ο Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς αναφέρει πως η 16χρονη είχε επισκεφτεί γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα για να προχωρήσει σε διακοπή κύησης και από την άλλη η μητέρα και οι αδερφή της ξεσπούν λέγοντας πως θα κινηθούν νομικά.

«Ήταν 4 μηνών έγκυος, η μητέρα της συνάντησε η ίδια τη γυναικολόγο στους Αγίους Σαράντα. Αυτά που λέω αποδεικνύονται με ντοκουμέντα», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ντούε Πιέτρα, Πρόεδρος του Αλβανικού Συλλόγου δικηγόρων κατά της διαφθοράς. 

Ο ίδιος ανέφερε πως αφού προχώρησε στη διακοπή κύησης, στην συνέχεια «έσβησε» στο ταξί που την μετέφερε από την Αλβανία στην Ελλάδα από υπερβολική δόση λιδοκαίνης.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες ο κύριος Πέτρα, ανέφερε πως τα όργανα της 16χρονης ξεριζώθηκαν και φαγώθηκαν από άγρια ζώα. «Στείλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ στους Αγίους Σαράντα. Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα έβαλαν σε μια μαύρη σακούλα, τα έβγαλαν έξω από το νοσοκομείο και τα φάγανε τα άγρια ζώα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η αδερφή της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως δεν υπήρχε καμία εγκυμοσύνη και πως θα κινηθούν νομικά. «Δεν υπήρχε εγκυμοσύνη. Η αδερφή μου για τρεις μήνες ήταν σε μένα. Θα κινηθούμε νομικά γιατί για εμάς δεν βασίζονται κάπου αυτά που λέει. Τα όργανα του παιδιού είναι στα Τίρανα» επιμένει η αδερφή της.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!