Νέα Σμύρνη: Η 14χρονη περιέγραψε πως έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των μαστροπών


Να ξεχάσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του αδίστακτου μαστροπού της προσπαθεί η 14χρονη που επέστρεψε στην δομή που φιλοξενείται.

Το 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα μαστροπείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του, έχοντας επιστρέψει στη δομή που τη φιλοξενεί μαζί με τη 16χρονη αδελφή της.

Η 14χρονη βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς όπως διαπιστώθηκε οι συχνές «εξαφανίσεις» από το απόγευμα μέχρι και το πρωί από τη δομή έκρυβαν ένα φρικιαστικό μυστικό. Σκοπός της κυβέρνησης είναι σύντομα να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια για το παιδί και να ολοκληρώσει το σχολείο.

Οι Αρχές μετά τις τρεις συλλήψεις για μαστροπεία, ψάχνουν και άλλους βιαστές της ανήλικης, οι οποίοι έκλεισαν ραντεβού με το κορίτσι μέσω του κυκλώματος το οποίο είχε παγιδέψει την 14χρονη.

«Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά προβλήματα από την παραμονή τους εκεί. Πάνω από 50 φορές λέει η ίδια η μητέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνιση τους στις αρχές και αναζητούνταν», δήλωσε στο MEGA ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της μητέρας και της γιαγιάς 14χρονης.

Το ανήλικο κοριτσάκι με δύναμη ψυχής αλλά και ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ, έδωσε την πρώτη της κατάθεση στο «Σπίτι του Παιδιού» στο Παλαιό Φάληρο, ενώ, οι τρεις κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν-κατά πληροφορίες-κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις τους στις αστυνομικές αρχές, ισχυριζόμενοι ωστόσο πως όλα έγιναν με τη θέληση της 14χρονης.

«Ο υπεύθυνος παιδικής προστασίας της δομής, θεσμός που λειτουργεί τα τελευταία δύο χρόνια, μίλησε με τα παιδιά τα υπόλοιπα, τους υπόλοιπους εργαζομένους, κατάλαβαν ότι αυτή η έφηβη έχει μπλέξει σε αδιανόητο κύκλωμα», είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μαστροπός πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού»
Αυτό που πραγματικά σοκάρει ότι το γεγονός πως ανάμεσα στους άνδρες που συνελήφθησαν για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης βρίσκεται και ένας 24χρονος πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου.

«Από ό, τι φαίνεται οι κατηγορίες είναι σωστές, όντως αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν να εξωθήσουν αυτό το παιδί στην πορνεία. Δεν ξέρουμε πόσοι έχουν συναντήσει αυτό το παιδί και εάν το έχουν κάνει με άλλες κοπέλες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Οι έρευνες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, ενώ οι τρεις κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί για την αποτρόπαια υπόθεση θα περάσουν αύριο το «κατώφλι» των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθούν για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!