Νέα Μανωλάδα: Ο 35χρονος βιαστής είχε ασελγήσει σε κοριτσάκι


Δικογραφία για πέντε κλοπές αλλά ακόμη για το αδίκημα της θωπείας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού, κατά την διάρκεια εισβολής σε οικεία, είχε σχηματιστεί πριν από έναν μήνα περίπου, σε βάρος του 35χρονου κατηγορούμενου για την ληστεία και τον βιασμό στην Μανωλάδα.

Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είχε εμπλακεί σε ακόμα μια ληστεία την περιοχή του Λάππα σε βάρος ηλικιωμένου, αλλά και σε αρκετές διαρρήξεις μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του.

Σε μια από αυτές φανέρωσε και πάλι τις τάσεις διαστροφής, όταν σε σπίτι που μπήκαν για να κλέψουν σε χωριό της Βουπρασίας, ο 35χρονος είδε ένα κοριτσάκι στο ένα δωμάτιο και άρχισε να το χαϊδεύει, την ώρα που ο συνεργός του έψαχνε να κλέψει.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας στην Αμαλιάδα κατάφεραν να εξιχνιάσουν άμεσα την υπόθεση σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Βουπρασίας και τους συναδέλφους τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας εξέτασαν προσεκτικά τα δεδομένα που είχαν και άρχισαν να αναζητούν το δράστη με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει. Έτσι και μέσα από το φωτογραφικό υλικό που είχαν ταυτοποίησαν τον 35χρονο και πλέον ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Όταν πληροφορήθηκαν πως βρίσκεται στον Πύργο με σκοπό να διαφύγει και να κρυφτεί στην Καλαμάτα, τότε ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στην Υ.Α. Πύργου, ώστε να μην χαθεί κρίσιμος χρόνος και να συλληφθεί πριν μπει στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Μεσσηνία.

Πηγή: ILIALIVE.GR

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!