Νάνσυ Παραδεισανού: «Τέσσερις φορές είχα πρόβλημα στην καριέρα μου επειδή διέρρευσαν οι προτάσεις που είχα»


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή Γεια σου. «Ήταν να κάνω μια εκπομπή στον ΣΚΑΙ, αλλά δεν προχώρησε. Αυτά είναι θέματα του καναλιού, αυτά συμβαίνουν δεν είναι κάτι κακό. Το πρωινό θα το κάναμε με τον Λάμπρο, δεν έγινε θα δούμε του χρόνου», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού. 

«Το κανάλι θα ανακοινώσει αν θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για την επόμενη σεζόν. Η σχέση μου με τον σταθμό είναι πολύ καλή, συζητάμε. Με την Μαρία έχω μια καταπληκτική σχέση, μιλάμε και τώρα που έχει τελειώσει η εκπομπή, θα ήθελα πολύ να συνεχίσω στην Μαρία του χρόνου», πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού

Στη συνέχεια, η Νάνσυ Παραδεισανού συμπλήρωσε: «Επειδή η Φαίη Σκορδά είναι φίλη μου δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεργαστούμε του χρόνου. Επαγγελματικά συνεργάστηκα με την Φαίη δύο χρόνια, πήγαν όλα πολύ καλά, αλλά επειδή δεν είναι τίποτα δεδομένο αν δεν το πει το κανάλι, δεν έχει σημασία τι λέω εγώ», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Κλείνοντας η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε: «Μου έχει συμβεί τέσσερις φορές να δημιουργηθεί πρόβλημα στην καριέρα μου επειδή διέρρευσαν οι προτάσεις που είχα». 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!