Μπραντ Πιτ: Η τεταμένη σχέση με τον γιο του Μάντοξ – Ο 18χρονος αρνείται τις επαφές μαζί του


Προβλήματα στη σχέση του με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, τον Μάντοξ και τον Παξ, φημολογείται ότι έχει ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, δημοσίευμα του Us Weekly υποστηρίζει ότι ο 18χρονος Μάντοξ Τζολί- Πιτ, δεν θεωρεί τον εαυτό του γιο του.

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον Μάντοξ το 2002, αρκετά χρόνια δηλαδή πριν γίνει επίσημη η σχέση της με τον Πιτ, το 2006. Ο Πιτ υιοθέτησε τον Μάντοξ, αλλά και τα άλλα δυο παιδιά που απέκτησε με υιοθεσία η Τζολί, τον Παξ και τη Ζαχάρα, ενώ απέκτησαν τη Σιλό, και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιαν.

Ωστόσο, όταν πριν 3 χρόνια το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό του, πληροφορίες που διέρρευσαν στο Τύπο μιλούσαν για ένα διαπληκτισμό ανάμεσα στον Πιτ και τον Μάντοξ στη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο, στην οποία παρούσα ήταν όλη η οικογένεια. Η σχέση πατέρα και γιού, υποστηρίζει το άρθρο του Us weekly, δεν φαίνεται να έχει βελτιωθεί από τότε.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο Μάντοξ «είναι πολύ δεμένος με την Αντζελίνα», αλλά «δεν θεωρεί τον εαυτό του και τόσο γιο του Πιτ». Κι ενώ υπήρχαν φήμες ότι στη διάρκεια εκείνης της πτήσης, ο ηθοποιός ήταν μεθυσμένος, ωστόσο οι έρευνες των κοινωνικών υπηρεσιών τον απάλαξαν από τους ισχυρισμούς. Ο Μπραντ, μάλιστα, προκειμένου να καταφέρει να διατηρήσει την κηδεμονία των παιδιών του- και να μην καταλήξει αυτή εξ ολοκλήρου στην πρώην σύζυγό του- μπήκε σε θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να ελέγξουν αν είναι καθαρός από ουσίες και αλκοόλ.

Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του πρωταγωνιστή με τον μεγάλο του γιο παραμένει τεταμένη και τόσο ο 18χρονος όσο και ο 15χρονος αδελφός του Παξ απέφυγαν να πάνε στο σπίτι του πατέρα τους τα περασμένα Χριστούγεννα για τις γιορτές. Οι πηγές αναφέρουν στο περιοδικό ότι τα δυο αγόρια «αρνήθηκαν». Η άρνηση αυτή του Μάντοξ, υποστηρίζουν, οφείλεται από μία σε μία «υποβόσκουσα πικρία» απέναντι στον πατέρα του και από την άλλη στο γεγονός ότι είναι πια έφηβος και έχει τη δική του ζωή.

Η πηγή προσθέτει: «Ο Μάντοξ και ο Παξ περνούν περισσότερο χρόνο με τους φίλους τους και είναι απασχολημένοι με τα δικά τους πράγματα. Περνούν λιγότερο χρόνο από αυτόν που περνούσαν πριν με τα μικρότερα αδέλφιά τους και την οικογένεια».

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά τους το 2014

 

 

The post Μπραντ Πιτ: Η τεταμένη σχέση με τον γιο του Μάντοξ – Ο 18χρονος αρνείται τις επαφές μαζί του appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!