Μπουκάλι αγάπης ταξίδεψε από την Λέσβο και ξεβράστηκε στη Σκιάθο


Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκαν τρεις φίλοι από την Σκιάθο που πήγαν την Τρίτη 21 Απριλίου να κάνουν βόλτα στην παραλία Αχλαδιές. Περπατώντας στην άμμο, το βλέμμα τους έπεσε πάνω σε ένα μπουκάλι που έπαιρναν και έφερναν τα κύματα προς την ακτή και κάποια στιγμή αυτό σφηνώθηκε στο βράχο. Όταν πλησίασαν είδαν πως μέσα του είχε ένα σημείωμα.

“Ήταν ένα μικρό μπουκάλι από τσίπουρο και μέσα είχε ένα κομμάτι χαρτί τυλιγμένο σε ρολό. Το ανοίξαμε και το διαβάσαμε, ερχόταν από τα Βατερά της Λέσβου”, λέει στο ethnos.gr, ο Νίκος Τζούμας που το βρήκε, μαζί τον Θοδωρή Τζούμα και τον επιχειρηματία φίλο τους Σάκη Ζλατούδη. Το σημείωμα έγραφε: “Με αγάπη από Βατερά Μυτιλήνης – Απρίλιος 2020 Καραντίνα, Γιώργος – Λυδία,/ Ειρήνη στον Κόσμο”, ενώ είχε σχεδιασμένη και μια καρδιά

Όπως φαίνεται, ένα ζευγάρι ή δυο αδέρφια ή δυο φίλοι από τα Βατερά έγραψαν το σημείωμα, το έκλεισαν στο μπουκάλια και το πάταξαν στη θάλασσα. Το μπουκάλι “ταξίδεψε” σχεδόν 130 ναυτικά μίλια από την Λέσβο μέχρι την Σκιάθο και ξεβράστηκε στην ακτή Αχλαδιές, στο δρόμο προς τις Κουκουναριές. Οι τρεις φίλοι κοινοποίησαν το θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου και τώρα αναζητούν το ζευγάρι που έγραψε το μήνυμα για να τους προσκαλέσουν το καλοκαίρι στο νησί τους. “Θέλουμε τόσο πολύ να εντοπίσουμε τον Γιώργο και την Λυδία και να τους καλέσουμε στη Σκιάθο. Ήταν πολύ ωραία αυτή η κίνησή τους και μας συγκίνησε. Μας θύμισε την ταινία και το τραγούδι Message in a Bottle, αλλά και τόσες ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν δει το φως σε όλο τον κόσμο”, συμπληρώνει ο Νίκος Τζούμας.

 

ethnos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!