Μπορείς να έχεις το δικό σου φορητό σπίτι με 16.000 ευρώ


Ήθελες πάντοτε έναν τρόπο να ταξιδεύεις χωρίς να πρέπει να δώσεις ένα μηνιάτικο μέσα σε 4-5 μέρες. Ήθελες πάντοτε να μην έχεις το άχος να κλείσεις διαμέρισμα ή δωμάτιο σε ξενοδοχείο δυο μήνες πριν για να μπορέσεις να βρεις και να έχει μια νορμάλ τιμή. Τώρα αυτό δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Είναι μια πραγματικότητα.

Κι αυτό γιατί μπορείς να βρεις στο Amazon το δικό σου φορητό σπίτι. Ναι, καλά διαβάσεις. Πρόκειται για customised σπίτια ως και 25 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία φτιάχνονται σύμφωνα με τη δική σου ανάγκη σε στυλ και χώρους. Μπορείς να έχεις περισσότερο χώρο για το κρεβάτι σου και λιγότερο για κουζίνα και μπάνιο ή το ανάποδο.

Οι κατασκευαστές γενικώς είναι διαθέσιμοι προς κάθε σου πρόταση και ανάγκη. Αν θες να σου προσθέσουν ράφια και ντουλάπια, θα το κάνουν. Αν θες μεγαλύτερη ντουζιέρα, θα το κάνουν. Το συγκεκριμένο φορητό σπίτι έχει τιμή κοντά στα 14.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και περίπου 2.000 ευρώ για τα μεταφορικά.

Αν σκεφτείς ότι θα μπορείς να το μεταφέρεις στις διακοπές σου σε νησί και να βρίσκεις έναν ελεύθερο χώρο για να το απιθώσεις, τότε ίσως και να έλυσες το μεγαλύτερο πρόβλημα των καλοκαιρινών διακοπών.

The post Μπορείς να έχεις το δικό σου φορητό σπίτι με 16.000 ευρώ appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!