Ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Βασίλης Κικίλιας αποτελεί ένα hot πρόσωπο που βρίσκεται στην επικαιρότητα και λόγω της προσωπικής του ζωής. Συγκεκριμένα, η σχέση του με την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και ο χωρισμός τους τον έφεραν πολλές φορές στο προσκήνιο και του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ.

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μας τράβηξε η φωτογραφία του με τον Apollo, το σκυλάκι που είχε χάρισε στον μικρό γιο της Τζένης Μπαλατσινού, όσο ακόμη βρίσκονταν σε σχέση. Όπως ήταν φυσικό, η συνάντηση του βουλευτή με το κατοικίδιο αυτό, σήκωσε θύελλα σχολίων στα social media, τα οποία ήταν διχασμένα ανάμεσα σε δύο πιθανά ενδεχόμενα: Πήρε πίσω τον σκύλο από τον Μάξιμο, το γιο της Τζένης, ή πραγματοποιήθηκε όντως κάποια συνάντηση με την πρώην αγαπημένη του;

Όπως διαβάσαμε στην Espresso όλα αυτά πυροδοτήθηκαν ακόμη περισσότερο από το caption που έβαλε στη φωτογραφία του «My boy». Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως ο  Apollo έγινε μέλος της οικογένειας τα περσινά Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλας ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram, που τον αποκάλεσε «καφέ σίφουνα». Τι κι αν το κουτάβι ήταν δώρο προορισμένο για τον Μάξιμο; Αυτό δεν εμπόδισε τον βουλευτή να δεθεί εξίσου μαζί του.

Ακόμη, τον Φεβρουάριο του 2018, ο πολιτικός φωτογραφήθηκε ξανά με τον πιστό του φίλο σε μία πρωινής του προπόνηση σε αθλητικό στάδιο, αποδεικνύοντας την αγάπη του που είναι ανεξάρτητη από τη σχέση του με την Τζένη. Ωστόσο, πέραν από τις φήμες για επανασύνδεση, υπάρχει και η πιθανότητα να μην υπήρξε καν ποτέ χωρισμός και όλα αυτά να έγιναν προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα. Άλλωστε, ο βουλευτής διένυε μία κρίσιμη επαγγελματική περίοδο ραγδαίων εξελίξεων και μπορεί να μην ήθελε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον η προσωπική του ζωή.