Μπέλφαστ: Τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι


Τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν στη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι στο Μπέλφαστ το ξημέρωμα της Τετάρτης. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στην περιοχή της οδού Γιορκ γύρω στις 2 το ξημέρωμα, έπειτα από αναφορές ότι μία γυναίκα είχε μαχαιρωθεί και ένας άνδρας είχε επιτεθεί. Όταν οι αξιωματικοί έφτασαν, ήδη στο σημείο βρισκόταν πλήρωμα ασθενοφόρου, το οποίο παρείχε πρώτες βοήθειες σε τέσσερις γυναίκες που είχαν τραυματιστεί από μαχαίρι.

Ένας άνδρας, γύρω στα 20, υπέστη ελαφρύ τrαυματισμό στο χέρι του. Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Υπηρεσία Βορείου Ιρλανδίας ανέφερε: “Δύο γυναίκες, ηλικίας γύρω στα 20 δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο. Οι άλλες δύο γυναίκες, η μία στην εφηβεία και η άλλη γύρω στα είκοσι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία των τραυμάτων τους και παρέμειναν έως το πρωί”

Αναφορικά με του συλληφθέντες, η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε: “Δύο γυναίκες, ηλικίας 26 και 27 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτες αδικημάτων, περιλαμβανομένων της απόπειρας δολοφονίας και του τραυματισμού με πρόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Άνδρας, ηλικίας 20 ετών, συνελήφθη επίσης με την υποψία κατοχής όπλου σε δημόσιο χώρο και για την απόπειρα σοβαρής σωματικής βλάβης από πρόθεση. Όλοι παραμένουν υπό κράτηση συνδράμοντας στην έρευνα”.

Ο αρχιφύλακας ντετέκτιβ Ο’ Φλάχερτι είπε: “Οι έρευνές μας στο περιστατικό, το οποίο αντιμετωπίζουμε ως απόπειρα φόνου, συνεχίζονται και εργαζόμαστε ώστε να εξακριβώσουμε τι έχει συμβεί” απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να παρέχουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα.

Πηγή: belfastlive.co.uk

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!