Μπάτλερ του Τραμπ με κορονοϊό. Αναστάτωση στο Λευκό Οίκο


Τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και βρέθηκαν αρνητικοί

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε τις τελευταίες ώρες ο Λευκός Οίκος καθώς ο προσωπικός μπάτλερ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Συγκεκριμένα είπε πως ένα από τα μέλη του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού που υπηρετεί ως ένας από τους προσωπικούς βοηθούς του Αμερικανού προέδρου διαγνώστηκε με τον ιό, επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του CNN.

«Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από την ιατρική μονάδα του Λευκού Οίκου ότι ένα μέλος του στρατιωτικό μέλος του ναυτικού που εργάζεται στον Λευκό Οίκο διεγνώσθη με κορονοϊό. Τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό και παραμένουν καλά στην υγεία τους» τόνισε.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open TV και του Έθνους στην Ουάσιγκτον Μιχάλη Ιγνατίου τα αμερικανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε αναστάτωση στον Αμερικανό πρόεδρο. Ακόμη ο Μιχάλης Ιγνατίου πρόσθεσε ότι ο συγκεκριμένος μπάτλερ σε καθημερινή βάση βοηθούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ στην επιλογή των ρούχων του ενώ φέρεται να βοηθούσε και στην προετοιμασία του φαγητού.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!