Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρεμιέρα την Τετάρτη με ανατροπές και εκπλήξεις


Η στιγμή που οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως έφτασε. Η επιτυχημένη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουμούρα συνεχίζεται για 8η χρονιά κάνοντας την πρεμιέρα της για τη φετινή σεζόν την Τετάρτη (16/9) στις 21:00.

Τα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 21:00.

Η νέα σεζόν ξεκινά με εκπλήξεις αλλά και ανατροπές. Βρίσκει σοκαρισμένους τον Μηνά και την Βούλα από την επέλαση και τις επιπτώσεις του κορονοϊού, τους βρίσκει όμως και πλουσιότερους κατά ένα… σκουριασμένο τενεκεδάκι με λίρες. Ως «αδιόρθωτα» νομοταγής ο Μηνάς, θέλει να δηλώσει τις λίρες που βρήκε, αλλά η Βούλα έχει άλλα σχέδια και ψάχνει να βρει τρόπο να τις επενδύσει. Οι αλλαγές όμως δεν σταματάνε εκεί, αφού η Βούλα αποφασίζει να παραχωρήσει το μαγαζί στη συνέταιρό της Λιλίκα, αφού τα τουριστικά δεν της απέδωσαν όπως ήλπιζε. Η Βούλα όμως δεν μπορεί να κάθεται «με σταυρωμένα χέρια».

Στις μέρες της αναγκαστικής αδράνειας, διάβαζε, έβλεπε ταινίες, ψαχνόταν γενικά και τελικά γράφτηκε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Ξαφνικά μπήκε στη ζωή της ο «τυφώνας» Νανά (Σμαράγδα Καρύδη), μια εκδότρια που αναστατώνει τη ζωή τους και φουντώνει την μεταξύ τους μουρμούρα! Πείθει την Βούλα πως πρέπει οπωσδήποτε να γράψει ένα βιβλίο και όντως γράφει μία ρομαντική, εύπεπτη ιστορία με το ψευδώνυμο Ρεβέκκα Τσουράμπεη-Τσάμπερλεν.

Από την άλλη, ο Μηνάς αποφασίζει να γίνει…

διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο ourlife.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!