Με Μπονάτσο και Απαράδεκτους έπεσε μαύρο στο MEGA. Τέλος μιας Megaλης εποχής


Ήταν 02:08 και 35 δευτερόλεπτα, ξημερώματα Κυριακής, 28 Οκτωβρίου όταν το επεισόδιο των Απαράδεκτων δεν τελείωσε. Το πρόλαβε το «μαύρο». Το Mega σταμάτησε να εκπέμπει στην πλατφόρμα της Digea τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως είχε ανακοινωθεί σχεδόν 48 ώρες νωρίτερα.

Έπεσε μαύρο στο Mega λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής

Ήταν 20 Νοεμβρίου όταν εξέπεμψε για πρώτη φορά, 28 Οκτωβρίου όταν χάθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες – Η ιστορία του καναλιού που έγραψε ξεχωριστή ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα «γράψει» πως στις 28 Οκτωβρίου 2018, ήταν η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega. Η μέρα που έπεσε οριστικά η αυλαία για ένα ιστορικό κανάλι, το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που λειτούργησε στην Ελλάδα.

29 ολόκληρα χρόνια μας συντρόφευσε το Mega. Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το σήμα του έμεινε στην ιστορία. Το ίδιο και οι σειρές τις οποίες είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητά του. Σειρές που έγραψαν ιστορία (Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Αναστασία, Το Νησί).

Η τελευταία εικόνα του Mega ήταν εκείνη που χάρισε στο «μεγάλο κανάλι» την πρώτη μεγάλη του επιτυχία: οι Απαράδεκτοι. Με την πιο επιτυχημένη σειρά του καναλιού έπεσε η αυλαία.

Δείτε τη στιγμή που κόπηκε το σήμα



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!