Μελίνα Τσαμπάνη: Παρουσίασε το βιβλίο της και οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν εκεί για να τη στηρίξουν


Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Polis Art Cafe, η Μελίνα Τσαμπάνη, η επιτυχημένη σεναριογράφος της σειράς Άγριες Μέλισσες, παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο, τον Πρώτο Αμέθυστο, που έχει γραφτεί σαφώς αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει η σειρά και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία αρκετούς μήνες.

Alex Sid: Ο δημιουργός των υπέροχων τραγουδιών που ντύνουν τις «Άγριες Μέλισσες» μιλά στο PeopleGreece.com

Απλώς, τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το παρουσιάσει και μάλιστα είχε στο πλάι της πολλούς από τους ηθοποιούς της σειράς. Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη στάθηκαν δίπλα της στην παρουσίαση και προλόγισαν το βιβλίο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε πως στο κοινό βρέθηκαν οι Θανάσης Κουρλαμπάς, Αναστάσης Ροΐλος, Κωστής Σαββιδάκης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά της λόγια

The post Μελίνα Τσαμπάνη: Παρουσίασε το βιβλίο της και οι «Άγριες Μέλισσες» ήταν εκεί για να τη στηρίξουν appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!