Με τη Μελίνα Μακρή βρεθήκαμε ένα απόγευμα στο Golden Hall. Αφού παραγγείλαμε από ένα τσάι, στην παρέα μας ήρθε και ο σύζυγός της, Φράνκι Λούβαρης. «Ήρθε μαζί μου γιατί αργότερα θα κάνω βόλτα στα μαγαζιά και θέλω τη συμβουλή του για τα ρούχα που θα επιλέξω» μου λέει, αφήνοντάς με να καταλάβω πως η γνώμη του μετράει και στα πιο απλά.

Η εικόνα της σήμερα διαφέρει εντελώς από τότε που ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Vegas. Εκείνη την εποχή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Lady Gaga», με αφορμή τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. «Υπηρετούσα το κόνσεπτ και το προφίλ των Vegas. Είχαμε αυτή τη γραμμή στιλιστικά. Ένιωθα ότι είναι ένας ρόλος, τον οποίο μάλιστα ευχαριστήθηκα. Δεν με καταπίεσε. Στη συνέχεια υιοθέτησα ένα μίνιμαλ look γιατί ήθελα να ξεκουραστώ από τα οκτώ χρόνια έντονου styling. Είχα ανάγκη να δω τη γυναίκα Μελίνα στον καθρέφτη χωρίς όλα αυτά τα φτιασίδια – χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο μελλοντικά να πειραματιστώ ξανά» εξηγεί.

«Κάνω ψυχανάλυση πέντε χρόνια και συνεχίζω»

Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως η απότομη δημοφιλία που πήρε στο ξεκίνημα της καριέρας της οδήγησε σε κρίσεις πανικού, όμως σήμερα ξέρει πως δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος. «Ο θυρεοειδής προκαλεί κρίσεις πανικού κι όλο αυτό που μου συνέβη, μέχρι ενός βαθμού, ήταν σίγουρα και ορμονικό. Τότε που δεν το γνώριζα το απέδιδα αποκλειστικά στο άγχος μου. Πλέον, έχω χρόνια να πάθω κρίση πανικού, από τότε που ρύθμισα το πρόβλημα του θυρεοειδή. Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μεγαλώνοντας έμαθα να διαχειρίζομαι καλύτερα την ένταση και το άγχος» προσθέτει η Μελίνα, ενώ τονίζει ότι η ψυχανάλυση έπαιξε κι αυτή σημαντικό ρόλο. «Κάνω ψυχανάλυση πέντε χρόνια και συνεχίζω, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπω πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Πιστεύω πως ο άνθρωπος αλλάζει, όταν προσπαθεί και θέλει. Ο ψυχολόγος δεν θα κάνει θαύματα, αλλά θα σου δείξει το δρόμο, τον οποίο πρέπει να ακολουθήσεις με σκέψη και αναζήτηση».
Στα 34 της χρόνια, η τραγουδίστρια τα έχει βρει με τον εαυτό της. «Έχω αποδεχτεί τη Μελίνα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά μου αρέσει ο εαυτός μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να αλλάξω κάτι πάνω μου. Προς το παρόν τουλάχιστον».

Πηγή: People