Μεγάλη Βρετανία: Χάρι και Μέγκαν έξαλλοι με τον Κάρολο για τους βασιλικούς τίτλους


Παρά την κοινή εμφάνιση των πριγκιπικών ζευγαριών έξω από το Μπάκιγχαμ οι φήμες κάνουν λόγο για έναν πόλεμο που μαίνεται στα άδυτα του παλατιού για την απόδοση του τίτλου της Αυτού Υψηλότητας στα παιδιά τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν είναι έξαλλοι με την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να μη δώσει στα παιδιά τους, στα πριγκιπόπουλα Άρτσι και Λίλιμπετ, τους τίτλους «Αυτή Υψηλότητα».

Δεν είναι μόνο θέμα κύρους, καθώς χωρίς τον τίτλο δε θα έχουν το δικαίωμα να προστατεύονται δωρεάν από τις υπηρεσίες ασφαλείας, έγραψε η Daily Mail.

Το ζεύγος Μέγκαν – Χάρι λέει ότι γίνονται διακρίσεις σε βάρος του καθώς τα παιδιά του πρίγκιπα Άντριου διατήρησαν τον τίτλο παρότι η ίδια η Ελισάβετ τον απομάκρυνε από την άσκηση των βασιλικών καθηκόντων.

Άλλη γνώμη έχει προφανώς ο βασιλιάς Κάρολος καθώς Χάρι και Μέγκαν παραιτήθηκαν από την άσκηση των βασιλικών καθηκόντων. Δημοσιογράφοι που έχουν στενές επαφές με το Παλάτι κατηγορούν το ζεύγος ότι εκβιάζει τη βασιλική οικογένεια απειλώντας με νέες αποκαλύψεις στο βιβλίο που έχει στα σκαριά ο Χάρι.

«Έρχεται μεγάλη αναστάτωση για τη βασιλική οικογένεια. Το γνωρίζω προσωπικά ότι ανησυχούν πάρα πολύ για τα ‘εκρηκτικά’ απομνημονεύματα του Χάρι που γράφονται τώρα και πρόκειται να εκδοθούν».

Ο Χάρι γιορτάζει σήμερα τα 38α γενέθλιά του σε απομόνωση από την υπόλοιπη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του μόνο τη Μέγκαν, γράφει ο σκανδαλοθηρικός Τύπος.

«Χάσαμε τη βασίλισσα. Ο πατέρας του έγινε βασιλιάς και ο Χάρι δήλωσε ότι τιμά τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ΄. Πώς είναι δυνατόν να γράφει ταυτόχρονα ένα αποκαλυπτικό βιβλίο που αναμένεται ότι θα είναι και αυτό επικριτικό για τον πατέρα του;».

Ο αδελφός του και διάδοχος του θρόνου Γουίλιαμ μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ έφυγαν από το Λονδίνο, πήγαν στο παλάτι του Σάντριγκαμ στην ανατολική Αγγλία. Δέχθηκαν τα συλλυπητήρια του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί απέξω, έκαναν χειραψίες και συνομίλησαν με μικρούς και μεγάλους, αυτήν τη φορά χωρίς να είναι μαζί τους το άλλο πριγκιπικό ζευγάρι.

Η Κέιτ φορούσε τα σκουλαρίκια της Νταϊάνα, της πεθεράς που δεν γνώρισε, τα αποκαλούμενα και σκουλαρίκια της εκδίκησης, καθώς και μια καρφίτσα της Ελισάβετ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!