Ματωμένα βαφτίσια με μία νεκρή στην Κρήτη


Το ταξίδι από το Αίγιο στην Κρήτη για το χαρμόσυνο γεγονός της βάφτισης δεν φανταζόταν κανείς ότι θα κατέληγε σε τραγωδία εξαιτίας ενός φοβερού τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή της η 80χρονη γιαγιά της οικογένειας.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στην εθνική οδό Χανίων – Ηρακλείου, στο ύψος των Μαλίων, όταν το αυτοκίνητο με το οποίο επέστρεφαν από τη βάφτιση μία έγκυος, ο πατέρας της, ο θείος και η γιαγιά της ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Στο σημείο στήθηκε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό, με τον δρόμο να έχει κλείσει και να έχει γεμίσει ματωμένες μπομπονιέρες και βαλίτσες!

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή η άτυχη ηλικιωμένη, που σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ οι άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου – Βενιζελείου.

Οπως ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, η κοπέλα, που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, αλλά εξετάστηκε και βρέθηκαν καλά τόσο εκείνη όσο και το έμβρυο, ενώ ο πατέρας και ο θείος της νοσηλεύονται επίσης εκτός κινδύνου, με θλαστικά τραύματα.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!