Μαρία Μπακοδήμου: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στο πλατό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο


Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος υπήρξαν παντρεμένοι και μαζί έχουν αποκτήσει δύο πολύ γοητευτικούς γιους, τον Νικήτα και τον Άρη. Η παρουσιάστρια και ο εκδότης έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά παραμένουν δυο καλοί φίλοι και είναι πάντα ο ένας στο πλευρό του άλλου, όταν χρειάζεται.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν, μάλιστα, τους βρήκε και τους δύο κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΣΚΑΪ, συμμετέχοντας η μεν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ο δε στο «My Style Rocks«. Τα γυρίσματα των δύο shows πραγματοποιούνται στο ίδιο μέρος και κάποιες φορές όταν τελειώνει το ένα, αρχίζει το άλλο. Αυτό, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα το πρώην ζευγάρι να συναντιέται αρκετά συχνά στα παρασκήνια.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, έγινε κάτι που πρωτοφανές. Ενώ το γύρισμα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εισέβαλε στο στούντιο κάνοντας χορευτικές φιγούρες και ξάφνιασε τόσο την Μαρία Μπακοδήμου, όσο και τους υπόλοιπους κριτές που βρίσκονταν στις θέσεις τους. Η ξανθιά παρουσιάστρια, μάλιστα, βιντεοσκόπησε τον πρώην σύζυγό της και ανήρτησε σχετικό βίντεο στα InstaStories της, με το κοινό να τον χειροκροτεί.

Πηγή: TLife

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!