Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχει αδυναμία στον πατέρα της, Αλέξανδρο, ενώ ήταν γνωστή η λατρεία που είχε με τη μητέρα της. Μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γράψει ή μιλήσει για όλα όσα νιώθει.

Λίγους μήνες μετά το χαμό της μεγάλης σταρ, όμως, η οικογένεια απασχόλησε τα Μέσα για ακόμα ένα λόγο, για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη. Μια σχέση που επικρίθηκε, σχολιάστηκε και στηρίχτηκε πολύ από τον κόσμο των media και όχι μόνο.

Μετά τις δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, τα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και τις αναρτήσεις στα social media – κι ας υπήρχαν μόνο για λίγα λεπτά -, ένα δημοσίευμα ήρθε να ταράξει τα νερά. «Η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος θα παντρευτούν όταν περάσει ο ένας χρόνος από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη», αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! με τον Άρη Καβατζίκη να συμπληρώνει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ζευγάρι να επισημοποιήσει τη σχέση του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στα δημοσιεύματα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αν και πάντα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και στηρίζει τις επιλογές του, είχε απαντήσει πως δεν θεωρεί ότι ο γάμος έχει κάποια δόση αλήθειας.

Ένα βίντεο του Νίκου Κοκλώνη, όμως, στο Instagram δημιούργησε πάλι αναταραχή αφού δήλωσε πως όχι μόνο θα γίνει γάμος αλλά θα είναι και ο κουμπάρος. Το βίντεο κατέβηκε λίγη ώρα μετά την εμφάνιση της Μαρίας Ελένης στην εκπομπή Happy Day.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τέλος, έδωσε τη δική της απάντηση προς όλους τους αποδέκτες, χθες, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, με ένα μήνυμα… καρφί. «όλοι ξέρουν… όλοι μιλάνε.. τελικά όμως κανείς δεν ξέρει εκτός από μας? σε αγαπάω γι αυτό που είσαι. κ ευτυχώς είσαι ο πατέρας μου κ ο σύζυγος της μάνας μου», έγραψε ποστάροντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της.

Δείτε το μήνυμα όπως αναρτήθηκε στο προφίλ της Ζωής Λάσκαρη που διαχειρίζεται η μικρή της κόρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

?ευχαριστώ το team του #youweekly photos: @kostas_kapa make up / hair : @leanna_markoglou styling : troubouki maria κ την Τζώρτζια Συρίχα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ζωή Λάσκαρη (@laskarizoe) στις