Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για Ζωή Λάσκαρη: Σχεδόν χρόνος


Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από το μοιραίο απόγευμα του Αυγούστου, οπότε και έγινε γνωστό ότι η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από την ζωή.

Και αυτή τη “μαύρη” για την ίδια και την οικογένειά της επέτειο τη θυμήθηκε και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία για ακόμα μια φορά ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σχεδόν χρόνος…. ζήσε στο τώρα…. να χαίρεσαι τον χρόνο σου στην γη…. τίποτα δεν είναι δεδομένο… όσο έχουμε πράγματα που δεν αγοράζονται είμαστε πλούσιοι… κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την ευτυχία, την αγάπη, την αγκαλιά, το γέλιο, την φιλία, την οικογένεια…ευτυχώς! Είμαι καλά όταν έχω αυτά που δεν αγοράζονται», ήταν η λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

…σχεδόν χρόνος….ζήσε στο τώρα….να χαίρεσαι τον χρόνο σου στην γη….τίποτα δεν είναι δεδομένο…όσο έχουμε πράγματα που δεν αγοράζονται είμαστε πλούσιοι…κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την ευτυχία, την αγάπη, την αγκαλιά, το γέλιο, την φιλία, την οικογένεια…ευτυχώςείμαι καλα όταν έχω αυτα που δεν αγοράζονται

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις17 Ιούλ, 2018 στις 8:22 πμ PDT



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!