Μέριλιν Μάνσον: Σοκαριστικές αποκαλύψεις – Γεμάτο πορνό, σβάστικες και αίμα το σπίτι του


Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή και τα έργα του εκκεντρικού τραγουδιστή της ροκ, Μέριλιν Μάνσον, ήρθαν στο φως μετά από σχετική έρευνα του περιοδικού Rolling Stone.

Τους τελευταίους μήνες, ολοένα και περισσότερες γυναίκες που είχαν συνδεθεί ερωτικά με τον «σκοτεινό» ρόκερ τον καταγγέλλουν για κακοποίηση εις βάρος τους.

Με αφορμή τις κατηγορίες, το Rolling Stone ήρθε σε επαφή με γυναίκες και άνδρες που είχαν επισκεφθεί το σπίτι του Μάνσον και είχαν πάρει μια «μυρωδιά» από τα αλλόκοτα πράγματα που φέρονται να συνέβαιναν εκεί μέσα.

Πολλές μαρτυρίες θέλουν τον Μάνσον να διατηρούσε ένα «δωμάτιο βιασμού», όπου κλείδωνε τα «κακά κορίτσια»- κάτι που και ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του, χωρίς βέβαια να κάνει λόγο για βιασμούς.

 Σύμφωνα με τις αναφορές, το σπίτι του Μάνσον είναι σαν ένα «σκοτεινό ψυγείο για κρέατα» καθώς όλα τα παράθυρα είναι καλυμμένα με μαύρες, βαριές κουρτίνες, λόγω της απέχθειας του καλλιτέχνη για τον ήλιο. Το σπίτι διατηρείται μονίμως σε μια θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 15 βαθμούς Κελσίου ενώ, όποιος είχε τολμήσει στο παρελθόν να ανοίξει μια κουρτίνα ή να ανεβάσει τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό φέρεται να είχε έρθει αντιμέτωπος με εκρήξεις οργής από μεριάς του τραγουδιστή, ο οποίος «έσπαγε έπιπλα και ούρλιαζε».

 «Το διαμέρισμα είναι γεμάτο αίμα, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά με πορνό και εκατοντάδες γυναικείους κόλπους. Πάνω από το κρεβάτι του, στον τοίχο, είναι γραμμένη με σπρέι η λέξη AIDS», εξήγησε στο Rolling Stone μια γυναίκα.

Ωστόσο, ο ίδιος ποτέ δεν έχει παραδεχτεί αυτές τις φήμες, ενώ και ο δικηγόρος του αναφέρει για εκείνον: «Προσπαθούν απεγνωσμένα να συνδέσουν το όνομα του πελάτη μου με κατασκευασμένες μαρτυρίες που κάνουν λόγο για κακοποίηση».

Ο επί σειράς ετών προσωπικός βοηθός του Μάνσον, ο οποίος δεν είναι πια στις υπηρεσίες του, υποστήριξε, παράλληλα, πως «ανέκαθεν άκουγε για το δωμάτιο βιασμού από κοπέλες που έλεγαν ότι επισκέφτηκαν το σπίτι, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πέρα από ένα ηχομονωμένο δωμάτιο-στούντιο».

 Η ηθοποιός του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, η οποία  έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του, ισχυρίστηκε πως ο τραγουδιστής την κλείδωνε πολύ συχνά εκεί μέσα, ενώ κάποια στιγμή, θέλοντας να την εξευτελίσει, την ανάγκασε  να μείνει εκεί, ενώ οι καλεσμένοι του παρακολουθούσαν μία ερωτική σκηνή της σειράς, στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Η έρευνα για την κακοποιητική συμπεριφορά του καλλιτέχνη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Παρόλα αυτά, σχεδόν κάθε μήνα σημειώνονται νέες, επίσημες ή ανεπίσημες καταγγελίες εις βάρος του, από άτομα που είχαν βρεθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κοντά του…

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!