Μένιος Φουρθιώτης: Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω! Βίντεο


Η προσωρινή δικαστική απόφαση βγήκε υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη στη μάχη που έδινε για την παραμονή του στο Epsilon.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του καναλιού, με το που του ανακοινώθηκε πως η εκπομπή του «κόβεται» και ο ίδιος απομακρύνεται από το κανάλι.

Το δικαστήριο των πρώτων ασφαλιστικών τον δικαίωσε, με το Epsilon να καλείται να… ανεχτεί την παρουσία του στους διαδρόμους του καναλιού και τον τηλεοπτικό αέρα μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, με προσωρινή διαταγή.

Αυτό συνέβη διότι ο παρουσιαστής είχε καταφέρει να υπογράψει ένα πολύ «δυνατό» συμβόλαιο με την προηγούμενη διοίκηση του σταθμού, τον Φίλιππο Βρυώνη, το οποίο προέβλεπε την παραμονή του στο κανάλι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με συγκεκριμένη εκπομπή, συγκεκριμένο budget και συγκεκριμένες ημέρες και ώρα στον τηλεοπτικό αέρα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, με εκπροσώπους του καναλιού να δηλώνουν στην εκπομπή «Στη Φόρα» του Φίλιππου Καμπούρη πως δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα.

Κάπως έτσι, ο Μένιος μένει στο Epsilon μέχρι να… φύγει, αφού το κανάλι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί τη συνέχεια της μεταξύ τους συνεργασίας και τα συμβόλαια είτε λήγουν είτε σπάνε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» δεν άφησε ασχολίαστη τη συγκεκριμένη εξέλιξη και απευθυνόμενος σε συνεργάτιδά του είπε: «Θέλω να κάνω μια αφιέρωση γιατί πολλά ακούγονται…. Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω»! Αμέσως μετά πέταξε και άλλες μπηχτές για τα όσα ακούγονται για την αμοιβή του και έβαλε στο τέρμα το τραγούδι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

topontiki

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!