Η Μέγκι Ντριο είναι ένα από τα κορίτσια του GNTM που απασχόλησε το κοινό όσο λίγες. Από τη μια η συμμετοχή της στην «τριάδα της φωτιάς», από την άλλη οι έντονες αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια για τις συμπαικτριές της και το κερασάκι όλως τα όχι και τόσο καλά ελληνικά της που έδωσαν τροφή για πολλά αστεία memes  στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά την αποχώρησή της οι αντιδράσεις των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν διττές. Από τη μια η πλειοψηφία χάρηκε ενώ από την άλλη οι δυο φίλες της «θρηνούσαν» για την απώλειά της.

Η Μέγκι διάβασε στη «Φωλιά των Κου-Κου» κάποια από τα tweets που έχουν γραφτεί για εκείνη. Εκεί ήρθε και η αποκάλυψη που εξηγεί την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο της Άννας Αμανατίδου.

«Η Άννα είναι λίγο εγωκεντρική και διπρόσωπη με το πως διαχειρίζεται κάποια θέματα μέσα στο σπίτι. Έχουμε προηγούμενα με την Αμανατίδου από την πόλη μας που μένουμε μαζί και γνωριζόμαστε στις επιδείξεις. Στη Θεσσαλονίκη κάποτε όταν ήταν στα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ την είχα βοηθήσει με πάρα πολλές δουλειές και επίσης την είχα βοηθήσει να ωριμάσει λίγο στο χώρο της μόδας, αλλά δεν έδειξε τον ίδιο σεβασμό προς εμένα. Περίμενα σε κάτι προσωπικό που είχα πάθει μετά από χρόνια να σταθεί δίπλα μου, όπως εγώ στάθηκα δίπλα της τότε, αλλά αυτή δεν το έκανε, μάλλον δεν το ένιωσε. Θα συνεχίσω να πιστεύω ότι είναι διπρόσωπη. Πάντα πίστευα ότι τα πράγματα άνω κάτω στο σπίτι τα έκανε η Άννα Αμανατίδου».

Δείτε το απόσπασμα