Η Μέγκι Ντρίο είναι ένα κορίτσι που έχει απασχολήσει πάρα πολύ από τη στιγμή που μπήκε στο GNTM, όχι για τα εξωτερικά της χαρίσματα και την ομορφιά της αλλά για το χαρακτήρα της. Η Μέγκι κατάφερε να δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες τόσες με τις συμπαίκτριες της όσο και στους τηλεθεατές ενώ θεωρείται η αρχηγός της περίφημης «τριάδας της φωτιάς».

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορα νέα για τη ζωή της που αφορούν στο παρόν αλλά και στο παρελθόν.

Η Μέγκι Ντρίο είναι 23 ετών, κατάγεται από την Αλβανία, έχει ρίζες από την Ιταλία από τη μεριά της μητέρας της, ζει στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Νομική και το 2013 αναδείχθηκε Μις Μακεδονία.

Το μοντέλο από τότε ασχολείτο με το χώρο του modeling, είχε περπατήσει σε πασαρέλες και είχε κάνει φωτογραφήσεις. Κάποιες από τις οποίες ήταν ιδιαιτέρως αισθησιακές.

Μάλιστα, η Μέγκι σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» σε τοπικό κανάλι της Μακεδονίας αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση και έχει ποζάρει στο φακό του Γιάννη Χοστελίδη.

Δείτε το απόσπασμα

Εμείς βρήκαμε κάποιες από τις αισθησιακές φωτογραφίες της Μέγκι Ντρίο, από το καλοκαίρι του 2016, και σας αφήνουμε να τις… απολαύσετε