Μάρω Λύτρα: Τι κάνει σήμερα στον Καναδά; Η αντίδρασή της για τον Κώστα Καραφώτη


Για τη ζωή της σήμερα στον Καναδά ως νοσοκόμα, μίλησε η Μάρω Λύτρα στο Καλοκαίρι Yes, με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του Fame Story, το οποίο κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο Star.

«Μου λείπει η Ελλάδα. Στον Καναδά δουλεύω σε νοσοκομείο, μέσα στο χειρουργεί ως νοσοκόμα. Εδώ δεν υπάρχουν πολλά μέρη να τραγουδήσεις και πολλά πάρκα, σαν την Ελλάδα,  κι έτσι τραγουδάω ως χόμπι», ανέφερε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα: «Κάθε μέρα σκέφτομαι ότι θέλω να μετακομίσω στην Ελλάδα. Τα τραγούδια που κάνω τώρα είναι διαφορετικά και πιο έντεχνα, από αυτά που έκανα όταν ήμουν στην Ελλάδα».

Η Μάρω Λύτρα απάντησε με…ατάκες για τις σχέσεις της σήμερα με τον Κώστα Καραφώτη με τον οποίο είχαν ζήσει ένα δυνατό ειδύλλιο στο Fame Story.

«Πρόσφατα ο Κώστας Καραφώτης μίλησε πολύ όμορφα για σένα», είπε η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρω Λύτρα απάντησε: «Πώς το ‘παθε;» και προκάλεσε γέλια στο πλατό.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Μαριάντα Πιερίδη και Μάρω Λύτρα:

Μ.Π.: Τι εννοείς; Για πες…

Μ.Λ.: Γιατί δεν μιλάει ποτέ, φοβάται. Ξέρω ‘γω; Όλα οκ.

Μ.Π.: Δεν φοβάται.

Μ.Λ.: Μετά από τόσα χρόνια, έλεος πια.

«Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμα με ρωτάτε για τον Κώστα. Ξύπνησα στις 3 το πρωί για να με ρωτάτε για τον Κώστα Καραφώτη;» είπε η Μάρω Λύτρα κλείνοντας το θέμα, σχολιάζοντας τη διαφορά ώρας με Καναδά – Ελλάδα. 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!