Ο Μάρκος Σεφερλής πάντα αρέσκεται στους αυτοσχεδιασμούς στις παραστάσεις που ανεβάζει. Ωστόσο αυτή τη φορά πήγε τα πράγματα ένα βήμα παρακάτω.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός πριν από μερικές μέρες βρέθηκε στο Ηράκλειο και παρουσίασε στο τοπικό κινηματοθέατρο Αστόρια την επιθεώρηση του «Greece The Musicult».

Ξαφνικά όμως ανέβασε στη σκηνή έναν συνεργάτη του, τον Γιώργο, μαζί με την αγαπημένη του, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» Μαρία Αντωνογιαννάκη, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση. Τότε πήρε την απόφαση και ανέφερε: «Εμείς εδώ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ας έρθει λοιπόν ο Γιώργος, ο καλός της Μαρίας, μια και θέλει να της κάνει μια έκπληξη».

Και όλα αυτά με το γνώριμο πειρακτικό ύφος του και το κοινό να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος στη σκηνή κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα λευκό κουτί στο χέρι, και γονάτισε μπροστά στη Μαρία, όλοι άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι επρόκειτο τελικά για μια αληθινή πρόταση γάμου!

Τότε κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε και η έως πριν από λίγα λεπτά ανυποψίαστη μέλλουσα νύφη. Και φυσικά η απάντηση της στην ερώτηση του Γιώργου «θέλει να γίνεις γυναίκα μου;», ήταν θετική.