Μάριος Παπαγεωργίου: Αισιοδοξία μετά τις συλλήψεις, για τον εντοπισμό του σημείου όπου έθαψαν το πτώμα


Αισιοδοξία στις Αρχές, μετά τις συλλήψεις, για τον εντοπισμό του χώρου όπου οι δράστες έθαψαν το πτώμα του άτυχου νέου μετά την αρπαγή και την δολοφονία του, τον Αύγουστο του 2012.

Μετά τη σύλληψη των δυο νέων εμπλεκομένων στην απαγωγή και την ανθρωποκτονία του Μάριου Παπαγεωργίου, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αισιοδοξούν ότι έστω και μετά από 11 χρόνια θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον χώρο στον οποίο οι δράστες έθαψαν το πτώμα του άτυχου νέου.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε μετά από νέες έρευνες που διέταξαν στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο αρμόδιος εισαγγελέας και ο ανακριτής που πραγματοποιούν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση καθώς φαίνεται να είχαν προκύψει νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real,  οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών, μετά από νέες έρευνες που έκαναν στις ήδη υπάρχουσες υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες και την άρση απορρήτου στα κινητά των ήδη συλληφθέντων, διαπίστωσαν την εμπλοκή του 54χρονου και του 57χρονου που συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα.

Επίσης, οι δύο άνδρες κατά την ανάκριση είναι ιδιαιτέρως αρνητικοί και δεν παραδέχονται τη συμμετοχή τους στην απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ωστόσο οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν στα χέρια τους στοιχεία τουλάχιστον για τον έναν από αυτούς, σύμφωνα με τα οποία προκύπτει ότι μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον δολοφονημένο νεαρό σε σημείο της Αττικής, ώστε οι δράστες να εξαφανίσουν το πτώμα του. Εν συνεχεία φαίνεται ότι έκαψε το αυτοκίνητο ολοσχερώς.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!