Η Μάνια Ντέλου έγινε γνωστή σε εμάς το 1993, όταν συμετείχε στον διαγωνισμό τον καλλιστείων του Ant1, όπου και στέφθηκε τελικά Μις Ελλάς. Αν και έχει μία ομορφιά που σπάνια συναντά κανείς, δεν την κέρδισε ο χώρος του μόντελινγκ, ούτε η λάμψη και το glam του να μονοπωλείς τα φώτα της δημοσιότητας. Πολύ πιο ώριμη για την ηλικία της και απόλυτα συνειδητοποιημένη, αποφάσισε στα 22 της μόλις χρόνια, πως αυτό που την αφορά είναι η δημιουργία οικογένειας.

Έτσι, αφιερώθηκε στις 2 μεγάλες της αγάπες, την οικογένεια που δημιούργησε, αλλά και τη ζαχαροπλαστική, στην οποία άρχισε να ”μυείται” εντατικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, φαίνεται πως η αγάπη για τη μόδα και την ομορφιά είναι κληρονομική και την υιοθέτησε πια η 14χρονη κόρη της Κατερίνα, που έλαβε μάλιστα μέρος σε πρόσφατη καμπάνια για λογαριασμό του οίκου Tommy Hilfiger. Η μαμά της, γεμάτη περηφάνεια, δε θα μπορούσε να λείπει από το shooting, ενώ απέσπασε και κάποια backstage στιγμιότυπα, τα οποία αργότερα κοινοποίησε στα Instagram Stories της.

Όπως θα συνειδητοποιήσετε και μόνοι σας, μητέρα και κόρη έχουν κοινά δυνατά σημεία τις ιδανικές τους αναλογίες και το λαμπερό τους χαμόγελο.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: NDP