Μάγεψε στη Λάρισα ο Ρέμος μαζί με την Θεοδωρίδου και την Παπαρίζου (vids)


Μάγεψε στη Λάρισα ο Ρέμος κάνοντας το κοινό να τραγουδάει συνεχώς τις επιτυχίες του.

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια χάρισε ο Αντώνης Ρέμος στο κοινό της Θεσσαλίας, έχοντας στο πλευρό του την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.

Οι τρεις καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στο κατάμεστο ΑΕΛ FC Arena το βράδυ της Πέμπτης, ενώπιον περίπου 8.000 θεατών, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κάνει το opening act.

Μετά τις sold out συναυλίες σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο, ο Αντώνης, με τις μοναδικές του ερμηνείες -από πιο χορευτικές επιτυχίες του, μέχρι και στις πιο δυνατές λαϊκές του επιτυχίες- και την αμεσότητά του, συνεπήρε και το κοινό της Λάρισας, με τραγούδια από την πολυετή μουσική του διαδρομή, όπως τα «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Δυο Ψέματα», «Έτσι Ξαφνικά», «Μπορεί Να Βγω», «Είναι Στιγμές», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια» και «Έλα Να Με Τελειώσεις», καθώς και την πρόσφατη μεγάλη του επιτυχία «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αντώνης, Νατάσα και Έλενα γέμισαν το κατάμεστο στάδιο με μεγάλες επιτυχίες και απαράμιλλες ερμηνείες, σε μία σπάνια μουσική συνύπαρξη που έκανε τη βραδιά ξεχωριστή.

Μάγεψε στη Λάρισα ο Ρέμος

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!