
Λυκονέρι: Σε αυτό το εστιατόριο πρέπει να φας
Το εδεσματοπωλείο Λυκονέρι στην Παλλήνη, παρουσιάζει δυο πιάτα που έχουν αποπλανήσει τον ουρανίσκο μας!
Κότσι Βουβαλίσιο
ΥΛΙΚΑ
Κοτσι νεροβουβαλου 1κg
Mουσταρδα πικαντικη μια κουταλια της σουπας
Μπουκοβο μια κουταλια του γλυκου
Παπρικα καπνιστη κουταλια γλυκου
Πορτοκαλια 2 το χυμο τους
Φυλλα δαφνης 2
Μελι 2 κουταλιες της σουπας
Αναβουμε το ξυλοφουρνο μας απο το βραδυ και ετοιμαζουμε το κοτσι μας με ολα του τα υλικα. Μεσα σε λαδοκολλα καλα κλεισμενο και μετα σε αλουμινοχαρτο,ετοιμαζουμε την θρακα μας και το τοποθετουμε στην μεση,το αφηνουμε ολο το βραδυ και το πρωι το ανοιγουμε σουρωνουμε τα υγρα του και σε ενα ζεστο τηγανι δενουμε την σαλτσα του ενα απλο αλλα τοσο γευστικο πιατο,συνοδευεται ομορφα με πουρε πατατας ο οποιος μπορει να γινει απο πατατες φτιαγμενες με τον ιδιο τροπο στο ξυλοφουρνο μας.
Χοχλιοι κοκκινιστοι
ΥΛΙΚΑ
Σαλιγκαρια 1 κιλο
Κρεμμυδια 3 μεγαλα
Σκορδο 3 σκελιδες
Καροτο 2 τμχ
Ντοματινια 1 πακετακι
Πελτε ντοματας 1 κτ.σουπας
Ελαιολαδο 2 σφηνοποτηρα
Δαφνη 2 φυλλα
Μπαχαρι 6 κοκκους
Κανελλα 2 στικς
Βασιλικο φρεσκο λιγα φυλλα
Ενα παρεξηγημενο φαγητο που πολλοι αγαπανε και πολλοι το μισουν απλη συνταγη αλλα τοσο γευστικη για να τελειωσεις ενα καρβελι ψωμι μονος σου μαζι με ενα καλο κρασι.Μανιταρια πλεον βρισκουμε αν οχι φρεσκα και κατεψυγμενα και μας γλιτωνουν απο το 2πλο βρασιμο για το καθαρισμα τους και για να βγουν απο το κελυφο τους.Φτιαχνουμε μια σαλτσα ντοματας κλασικη με ολα τα υλικα και απλα τα αφηνουμε να παρουν και μια βραδη μαζι,τα σερβιρουμε ζεστα με φρεσκο ψωμακι και λιγο βασιλικο φρεσκο απο πανω.
Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.