Λακωνία: Επιφυλακή για κρούσματα κορονοϊού σε 28 εργάτες γης


Σε επιφυλακή έχουν τεθεί από το απόγευμα της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο ΕΟΔΥ, μετά την κατ’ αρχάς διαπίστωση συνολικά 28 κρουσμάτων κορονοϊού, στην περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, μεταξύ αλλοδαπών εργατών γης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι χθες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν διαπιστωθεί έξι νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των προσβληθέντων να ανέρχεται πλέον σε 372.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, σημειώνονται – μεταξύ άλλων – τα εξής: “Ανακοινώνονται τέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Δύο περιστατικά καταγράφονται στην Π.Ε. Αργολίδας, εκ των οποίων ένα αναφέρεται ως στενή επαφή ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος, ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Κορινθίας και ένα περιστατικό καταγράφεται στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Ένα εκ των περιστατικών νοσηλεύεται.

Κατόπιν τούτου το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται στην Περιφέρειά μας σε τριακόσιους εβδομήντα δύο.

 

ert

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!