Λέσβος: Την σκότωνε και δίπλα κοιμόταν το παιδάκι τους. Τι όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου


 Ο 25χρονος φέρεται να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και να σκότωσε την 23χρονη σύζυγό του στις 3.00 τα ξημερώματα και από εκείνη τη στιγμή παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, η τοπική κοινωνία…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ώρα του φόνου, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έγινε από ζήλια, σε διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το δυο χρονών κοριτσάκι του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι, αντιμετώπιζε προβλήματα και ο 25χρονος είχε εγκαταλείψει το σπίτι διαμένοντας στο πατρικό του σπίτι σε χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, Η μεγάλη αγάπη και το πάθος του για την όμορφη Ερατώ όπλισαν το χέρι τους 25χρονου συζυγοκτόνου

Η υπερβολική αγάπη και το πάθος που είχε για την όμορφη Ερατώ, φαίνεται να ήταν η αιτία που όπλισαν το χέρι του 25χρονου Π.Κ. και τον έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα εξ επαφής και να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του.

Όλοι στο χωριό του τα Λουτρά όπου διατηρεί μία καφετέρια μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν και δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφτασε στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουμε προκύπτει ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού προσπαθούσε να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους η οποία λόγω των συνεχόμενων μικροκαβγάδων είχαν απομακρυνθεί από τη συμβίωσή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια δεν επιθυμούσε την επανασύνδεσή της σχέσης τους και είχε σαν κύριο μέλημά της στο δίχρονο κοριτσάκι τους.

Το μοιραίο βράδυ η Ερατώ σύμφωνα με ένα σενάριο συνομιλούσε με ένα φίλο της από τη Θεσσαλονίκη όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε την Ερατώ.

Αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα της κοπέλας ο οποίος πήγε έντρομος στο σπίτι της αλλά η αστυνομία δεν του επέτρεψε να μπει μέσα στο διαμέρισμα της κόρης του.

Η αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές και φυσικά σε πολλά ερωτηματικά θα δώσει εξηγήσεις ο φερόμενος ως δράστης του φονικού ο οποίος πριν λίγη ώρα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης εμφανώς μετανιωμένος αφού έκλαιγε συνεχώς αντιλαμβανόμενος το μεγάλο κακό που είχε διαπράξει από την υπερβολική του αγάπη για την Ερατώ.

Το πάθος του τον οδήγησε ως φαίνεται να οπλίσει το χέρι του και αφού πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα – φωτο από το χόμπυ του που ήταν το κυνήγι με την καραμπίνα του – πήγε στο σπίτι της Ερατώς και έβαλε τέλος στη ζωή τους αφήνοντας πίσω τους ένα δίχρονο κοριτσάκι να πορευτεί την υπόλοιπη ζωή τους χωρίς αυτούς.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της οικογενειακής τραγωδίας που μας συγκλόνισε όλους.

lesvosnews

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!