Λάουρα Νάργες: Βόλτα με τον γιο της, Αλέξανδρο στη γειτονιά που μεγάλωσε στην Γερμανία – Φωτογραφία


Ένα διαφορετικό Αύγουστο επέλεξε να περάσει φέτος η Λάουρα Νάργες μαζί με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία, όπου βρίσκεται το πατρικό της σπίτι. Ο λόγος του ταξιδιού δεν ήταν άλλος από την επιθυμία της να γιορτάσει τα φετινά της γενέθλια δίπλα στην οικογένειά της και καλούς φίλους.

Η ίδια απολαμβάνει στο έπακρο αυτό το ταξίδι, καθώς, ξυπνούν μνήμες της από την παιδική της ηλικία, ενώ πλέον έχει την ευκαιρία, να διηγηθεί όλες τις ιστορίες στον γιος της.

Σήμερα, Σάββατο 19/8 η Λάουρα Νάργες έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η τρυφερή μαμά βγήκε βόλτα με τον γιο της στη γειτονιά που μεγάλωσε και πόζαρε μαζί του στον φακό, δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της.

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη.

Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε». 

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!