Από τη Φανή Πλατσατούρα

Ο Λάμπρος Φισφής πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Tailor Made Comedy” στο θέατρο Ζίνα και θυμάται στο περιοδικό People την τελευταία φορά που έκανε κάτι αστείο, ανατρεπτικό ή βασανιστικό.

Τελευταία φορά που…

Φαντασιώθηκες ότι ήσουν κάποιος άλλος;

Θα ήθελα να είμαι η κόρη μου. Κάθε μέρα το σκέφτομαι αυτό, γιατί κοιμάται δεκαοκτώ ώρες. Η άλλη επιλογή είναι να είμαι κοάλα. Κοιμούνται επίσης κάπου τόσο.

Είπες ψέματα σε συνέντευξη;

Στα 18 μου, σε συνέντευξη για δουλειά, με ρώτησαν «Τι ζώο πιστεύεις ότι είσαι;» και απάντησα «Λιοντάρι». Γιατί όλοι ξέρουμε ότι αυτή είναι η σωστή απάντηση. Ξεκάθαρα νομίζω ότι είμαι «μυρμήγκι». Και ξεκάθαρα δεν πίστεψε κανείς ότι είμαι «τίγρης».

Έμεινες χωρίς ένα ευρώ;

Ήταν το 2003, όταν έκανα ελεύθερο κάμπινγκ στο Κάτω Κουφονήσι. Το καλύτερο μέρος για να μείνεις άφραγκος. Γιατί και να είχες λεφτά, κυριολεκτικά, δεν έχει πουθενά να τα ξοδέψεις.

Έκανες ένα βασανιστικό baby sitting;

Τι εννοείς; Έχω δύο παιδιά, η ζωή μου όλη είναι ένα baby sitting.

Έφαγες πόρτα σε μαγαζί;

Έχω φάει άπειρες. Η τελευταία ήταν το 2013 στο bachelor party μου. Αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε σε ένα club στη Λισαβόνα. Δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο, είμαι όμως σίγουρος ότι έγινε επειδή ένας φίλος μου φορούσε αυτές τις παντόφλες που φαίνονται τα δάχτυλα. Και είχε μεγάλα δάχτυλα…

Oργάνωσες μια φάρσα που δεν είχε την αναμενόμενη έκβαση;

Πρόσφατα πήγαμε μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά και ξυπνήσαμε τον Ζήση Ρούμπο, βάζοντάς του μπροστά στη μούρη μια βαλσαμωμένη νυφίτσα. Εκείνος, ως αντίποινα, μας έκλεψε τα λάπτοπ και τα ψάχναμε.