Ο Κώστας Τσουρός αποτελεί έναν δημοσιογράφο multi-tasking, ικανό να υπηρετήσει τόσο την ενημέρωση όσο και την ψυχαγωγία. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, το Πρωινό, αλλά και την πτώση του Ant1 στα νούμερα τηλεθέασης. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τελειώνει το Πρωινό σε δύο εβδομάδες. Πέρασε πολύ ωραία αυτή η χρονιά, αλλά κουράστηκα λίγο παραπάνω λόγω του Dancing with the Stars. Η εκπομπή μας πήγε πολύ καλά. Τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν ότι ο κόσμος μας στηρίζει.»

Συνεχίζοντας, δήλωσε: «Στην αρχή η μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία ήταν δύσκολη αλλά τώρα συνήθισα. Η αγάπη μου είναι η ενημέρωση και ο έρωτας μου, η ψυχαγωγία.»

Όσον αφορά την πτωτική τάση στα νούμερα του ANT1, είπε: «Ο Αnt1 έχει συνηθίσει να είναι πρώτος αλλά φέτος είχε μία πτώση. Με το νέο πρόγραμμα το κανάλι θα ανακτήσει την πρώτη θέση όπως του αξίζει.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στο reality που δίχασε, του Χάρη Χριστόπουλου: «Το Game of Love ήταν ένα πρόγραμμα που δίχασε τον κόσμο. Στην απόφαση της Φαίης Σκορδά να μην το παίξει στην εκπομπή, συμφωνήσαμε όλοι».