Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ONE κυκλοφορούν το ανατρεπτικό single «Billy Bam Bam»


Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδία και ατακαδόρικους στίχους.

O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεργάζεται ξανά με τους ΟΝΕ και κυκλοφορεί μαζί τους το ανατρεπτικό single «Billy Bam Bam».

Έχουν περάσει 21 χρόνια από το ντεμπούτο των ONE στη δισκογραφία και 17 χρόνια από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου από το γκρουπ, όμως ο ενθουσιασμός για το boy band που χάρισε αξέχαστες στιγμές παραμένει ο ίδιος όπως και τότε.

Ενδεικτικές ήταν οι αντιδράσεις του κοινού το προηγούμενο διάστημα και ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

View this post on Instagram

#Voodoo #Athens #Thursdays ?????

A post shared by Constantinos Christoforou (@konstantinoschristoforou) on

Οι ONE ήταν αναμφίβολα το συγκρότημα που έβαλε τα boy bands στο χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας.

Επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Πρώτη Μου Φορά», «Moro Mou», «Έχω Τόσα Να Σου Πω», «Πεθαίνω» και το «Gimme», με το οποίο εκπροσώπησαν την Κύπρο στη Eurovision του 2002 κερδίζοντας την 6η θέση, χαράχτηκαν σε πολλές καρδιές και έμειναν χαρακτηριστικές της εποχής τους.

Αφορμή για την πολυσυζητημένη δισκογραφική συνάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ONE έδωσε η επιτυχία των εμφανίσεων που πραγματοποιούν κάθε Πέμπτη στο «Voodoo» στο Γκάζι.

Παρότι ξεκίνησαν τον Οκτώβριο για μία σειρά περιορισμένων εμφανίσεων, η απήχηση των εκρηκτικών live είναι τέτοια που τους κρατά ακόμα στη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επισφραγίζει δισκογραφικά την επανένωση των ONE με το «Billy Bam Bam», ένα τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδία και ατακαδόρικους στίχους.

Το «Billy Bam Bam» συνοδεύεται από ένα μοντέρνο και πολύχρωμο video clip που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Εμφανίζονται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου άπαντες οι ONE, δηλαδή οι Φίλιππος-Κωνσταντίνος Φιλίππου, Αργύρης Ναστόπουλος, Πάνος Τσερπές και Δημήτρης Χανιώτης, αλλά και η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Το «Billy Bam Bam» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal, όπως ολόκληρη η δισκογραφία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και των ONE.

Πηγή : Hit Channel



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!