Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: Έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά δεν τήρησε το λόγο της


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έδωσε συνέντευξη στην Espresso και στον Ηλία Μαραβέγια και μίλησε για τη συμπεριφορά που εισέπραξε στον τελικό του Survivor από την Μαρία Αντωνά.

Με την Μαρία Αντωνά τι ακριβώς συνέβη στον τελικό; Σου τα είχε… μαζεμένα επειδή έλεγες για τον Άρη και την Σοφιάννα;

Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. 

Εκείνη τότε μου είπε «ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!