Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα» Η νέα του επιτυχία κυκλοφορεί!


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα», μέσα από το νέο του single!

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το «Ελπίδα» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού κι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα TikTok video του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα στο studio ηχογράφησης, καθώς κι από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro Athens». Μάλιστα, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες.

Το τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» και δίνει συνέχεια στα super επιτυχημένα singles του, θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο YouTube την προσεχή Δευτέρα, 20 Μαρτίου.

Βρείτε το «Ελπίδα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3yLh6Zm
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3YYgRVk
Deezer: https://bit.ly/3mXbh8


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!