Κωνσταντίνα Παγάνη: Δεν θέλω να εκδικηθώ τον θείο μου για το θάνατο της μητέρας μου


H εστεμμένη καλλονή, Κωνσταντίνα Παγάνη, είναι η κόρη της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που τη σκότωσε με μαχαίρι, ο πρώην κουνιάδος της, στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 10 Οκτωβρίου.

Το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε την Κρήτη και έγινε πρώτο θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίστηκε από το τεράστιο μίσος του δράστη προς το θύμα καθώς το χτύπησε με απανωτές μαχαιριές, αλλά και από την ενέδρα θανάτου που έστησε ο πρώην κουνιάδος της στην Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το πρόβλημα αλκοολισμού του δράστη ήταν η αιτία ώστε η ανιψιά του – στο σπίτι της οποίας έμενε – να τον διώξει. Αυτό το γεγονός έκανε τον δράστη να θεωρήσει υπεύθυνη την μητέρα της ανιψιάς του και κουνιάδα του.

Το βράδυ πριν το έγκλημα έγινε μεγάλος καβγάς όταν η αδερφή της Κωνσταντίνας που φιλοξενούσε το θείο της του ζήτησε να φύγει από το σπίτι. Με αυτήν την απόφαση ήταν σύμφωνη και η μητέρα της Κωνσταντίνας. Όμως ο 60χρονος φαίνεται να μην το δέχτηκε. Με την μητέρα των τεσσάρων παιδιών και πρώην κουνιάδα του είχαν καλές τυπικές σχέσεις και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση. Την επόμενη ημέρα έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του και όταν η άτυχη Μαρίνα πήγε να ανοίξει την καφετέριά της, ο δράστης την πλησίασε και ξέσπασε άγρια λογομαχία που κατέληξε στα θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι του 60χρονου στην 50χρονη πρώην κουνιάδα του.

Η είδηση της δολοφονίας έφθασε πολύ γρήγορα στην όμορφη Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει πως η μητέρα της ήταν νεκρή.

«Η δολοφονία της μητέρας μου ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα. Την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί καβγάς με τη μητέρα μου και τον δράστη. Την ημέρα που δολοφονήθηκε η μητέρα μου, ήμουν σπίτι μου και κοιμόμουν. Θυμάμαι ότι ήρθε μια γειτόνισσα, χτύπησε την πόρτα του σπιτιού μου και όταν της άνοιξα, μου είπε: «Κωνσταντίνα, έλα στο μαγαζί γιατί η μητέρα σου δεν είναι καλά». Είχαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, μια καφετέρια όπου εκεί τη σκότωσε ο δράστης τη μητέρα μου.

Στην αρχή υπέθεσα ότι κάτι συμβαίνει με την καρδιά της γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά στο παρελθόν και το μυαλό μου πήγε εκεί κατευθείαν. Όταν έφτασα στο μαγαζί, είδα το ασθενοφόρο, τα περιπολικά, τα αδέρφια μου συγκλονισμένα και τη μητέρα μου νεκρή κάτω στο πάτωμα της καφετέριας» λέει στο protothema η Κωνσταντίνα Παγάνη.

«’Άρχισα να ρωτάω τα αδέρφια μου για να μου πουν τι έχει συμβεί και τότε η αδερφή μου, μου λέει: «Ο θείος μαχαίρωσε τη μαμά». Ο δράστης τη μαχαίρωσε και είχε φύγει αμέσως. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε συγκεκριμένος λόγος για να κάνει αυτό που έκανε στη μητέρα μου. Της είχε στήσει καρτέρι για να τη δολοφονήσει και την μαχαίρωσε πισώπλατα. Από τον τρόπο που τη σκότωσε, με απανωτές μαχαιριές, αυτό και μόνο δείχνει πόσο μεγάλο μίσος έκρυβε ο δράστης για τη μητέρα μου. Είναι πάρα πολύ σκληρό όλο αυτό που ζούμε. Ο δράστης έμενε στο σπίτι της αδερφής μου για 4χρόνια. Η αδερφή μου τον συντηρούσε για βιοποριστικούς λόγους. Ήταν πατρική φιγούρα στο σπίτι μας για πολλά χρόνια, o δράστης. Την προηγούμενη μέρα είχε προηγηθεί ένας καβγάς, διότι η αδερφή μου είπε στο δράστη να φύγει από το σπίτι και έπρεπε κάποια στιγμή κι αυτός να πάει να μείνει κάπου αλλού. Ο δράστης έπινε αρκετά και η αδερφή μου έχει και δυο μικρά παιδιά όπου δεν ήταν σωστό να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Όταν η αδερφή μου τον έδιωξε, τότε εκείνος πίστεψε ότι σε αυτή την απόφαση της αδερφής μου, εμπλεκόταν η μητέρα μου. Την προηγούμενη μέρα, απείλησε τη μητέρα μου αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα τη σκότωνε» λέει η Κωνσταντίνα.

Τώρα πρέπει να βρει τη δύναμη να σταθεί στα αδέρφια της και να καταφέρει να διαχειριστεί ένα τόσο τραγικό γεγονός.

«Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ κοντά. Μου είχε τυφλή εμπιστοσύνη και χαίρομαι που πρόλαβα πριν τη δολοφονία της να την κάνω περήφανη. Είναι στιγμές που τη σκέφτομαι και λυγίζω. Κλαίω και νιώθω ότι μου λείπει πάρα πολύ. Αν είχα τον δράστη μπροστά μου δεν νομίζω ότι θα του έλεγα κάτι. Δεν είμαι εγώ η θεία δίκη, δεν είμαι η δικαιοσύνη. Δεν θέλω να τον εκδικηθώ, αλλά θέλω να τον τιμωρήσει ο ίδιος ο Θεός» λέει η Κωνσταντίνα Παγάνη.

Η 25χρονη κοπέλα ήταν γνωστή στους κύκλους της σόουμπιζ, καθώς είχε διακριθεί σε καλλιστεία και αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2017. Τραγική ειρωνεία. Τα διεθνή καλλιστεία Ms International transcontinental που έλαβε μέρος η Κωνσταντίνα πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Σοκάρει το βίντεο από τη δολοφονία της 53χρονης – Ανέβηκε στο ψυγείο για να σωθεί!

protothema.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!