Κρήτη: Σοκάρει η απολογία του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου


Σοκάρει η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, μέρος της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δήλωσε στην απολογία του ότι «βρισκόταν σε μια ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη ακόμα και με βίαιο τρόπο και γι’ αυτό ασέλγησε 3 φορές σε βάρος της». Ο δράστης, υποστηρίζει ακόμα ότι «τον έσπρωξε μια ανώτερη δύναμη να ακολουθήσει την Αμερικανίδα βιολόγο» και «πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει».

Διαβάστε παρακάτω τι ανέφερε ο κατηγορούμενος στην απολογία του:

«Ζητάει συγγνώμη για την πράξη του και ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο που είχε εξαφανιστεί στο Κολυμπάρι Χανίων. Την 2-7-2019 και ώρα 11:00, επιβιβαζόμενος με το ΙΧ αυτοκίνητό του πήγε στην περιοχή του Ταυρωνίτη Χανίων για κάποιες εργασίες και συγκεκριμένα να κόψει ξύλα για κάποια κλουβιά που έχει για τα πουλιά.

Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και στην περιοχή κάθισε για δύο ώρες. Γύρω στις 15:00, επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητό του για να πάει μια βόλτα προς το Κολυμπάρι. Κάποια στιγμή στη διαδρομή και ενώ κινούνταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας μόλις πέρασε το εικονοστάσι, το οποίο βρισκόταν από τη μεριά της θάλασσας, τότε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από εκείνον, στο πλάι του δρόμου είδε μια γυναίκα, η οποία βρισκόταν πλάτη προς εκείνον και κατευθυνόταν και αυτή προς Αφράτα.

Η γυναίκα αυτή έκανε γρήγορο περπάτημα και φορούσε ένα μαύρο σορτσάκι αθλητικό και ένα ροζ χρώματος μπουστάκι. Εκείνος πήγαινε στο δρόμο με πολύ χαμηλή ταχύτητα και την είδε να στρίβει αριστερά και να ανεβαίνει το δρομάκι που οδηγεί στο μνημείο Ευελπίδων. Η αρχική του σκέψη ήταν να γυρίσει προς τον Ταυρωνίτη μέσα από το Κολυμπάρι αλλά λίγο πριν φτάσει στο ύψος του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο ένιωσε μέσα του μια ανώτερη δύναμη, η οποία των ώθησε να ακολουθήσει τη διαδρομή της. Σταμάτησε για λίγο το αυτοκίνητό του και άφησε τη γυναίκα να προπορευθεί. Χωρίς να καταλάβει το γιατί έστριψε το τιμόνι του αυτοκινήτου προς τη γυναίκα και τη χτύπησε.

Αρχικά ήταν ζωντανή. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε να πάρει την αστυνομία ή ασθενοφόρο αλλά λόγω του ότι είχε καταλάβει ότι η κατάστασή της ήταν αρκετά σοβαρή, αποφάσισε για να μην μπλέξει χειρότερα, να δει με ποιον τρόπο θα εξαφανίσει τη γυναίκα. Τον βρήκαν οι γονείς του και τα παιδιά και τους είπε ότι έκανε δουλειές όλη μέρα… Πρώτη φορά ένιωσε το συναίσθημα να σκοτώσει. Τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε μια ερωτική υπερένταση και ήθελε να προβεί σε σεξουαλική πράξη με άγνωστη ακόμα και με βίαιο τρόπο και γι’ αυτό ασέλγησε 3 φορές σε βάρος της».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!