Κουράγιο: Συγκλονίζει η αδελφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη που χάθηκε στη φωτιά στο Μάτι


Να βρεθούν οι υπεύθυνοι, ζητάει η αδελφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη.

Είχαμε τρελαθεί λέει και εξηγεί ότι για μια εβδομάδα; δεν υπήρχε καμία ενημέρωση

Συγκλονίζει στέλνοντας μήνυμα σε όλους να κάνουν κουράγιο και υπομονή

Το δράμα της οικογένειας του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε από τη δουλειά του στο Μαρούσι. Δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του στον Μαραθώνα. Στο δρόμο του βρέθηκε το πύρινο μέτωπο. Δεν υπήρχε κανένα νέο για την τύχη του και η οικογένειά του βίωσε έναν πραγματικό εφιάλτη.

“Για μια εβδομάδα δεν είχαμε νέο. Αυτό μας είχε τρελάνει. Ό,τι είχαμε κάνει ήταν με δικιά μας πρωτοβουλία με γνωστούς και φίλους” λέει η αδελφή του Κατερίνα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί στις 7”.

Όπως λέει η γυναίκα ενημέρωση από την πολιτεία για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία και στον θάνατο του Παναγιώτη δεν υπάρχει.

“Η ζωή μας άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη”, λέει η γυναίκα που προανήγγειλε ότι η οικογένειά της θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με στόχο η υπόθεση να προχωρήσει όπως πρέπει.

Όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι σύμφωνα με τα στοιχεία όλα ξεκίνησαν από την κίνηση ενός ανθρώπου που έβαλε φωτιά σε κλαδιά και ξερόχορτα σχολίασε:

“Τι να σχολιάσω; …Τι σκάφτηκε και έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;”.

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη συγκλονίζει όμως και με το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που έπληξε η φωτιά

“Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανή όσοι είναι στο νοσοκομείο”.
Tromaktiko

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!