Κορονοϊός: Σε 3 ταξί είχε μπει ο 53χρονος που νοσηλεύεται διασωληνομένος στο ΑΧΕΠΑ – Όλα μετέφεραν μαθητές


Σε τρία ταξί φαίνεται πως είχε μπει ο 53χρονος, ο οποίος διαγνώσθηκε με κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο 53χρονος άνδρας, που εργάζεται στο νοσοκομείο Καστοριάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας prlogos.gr, πήρε τρία ταξί από τη Σιάτιστα όπου βρισκόταν, μέχρι να καταλήξει τελικά στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και διαγνώσθηκε με τον ιό.

Το πρώτο ταξί τον μετέφερε από το σπίτι του στη Σιάτιστα -όπου είχε επισκεφθεί την οικογένειά του- στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, το δεύτερο καλέστηκε για να τον μεταφέρερι από εκεί στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, αλλά δεν είχε τη δυνατότητα, κι έτσι πήρε και τρίτο ταξί, έως ότου τελικά να καταλήξει στο ΑΧΕΠΑ.

Σημειώνεται, πως και τα τρία ταξί, στη συνέχεια μετέφεραν μαθητές από τα Γρεβενά, τη Νεάπολη και τη Νέα Νικόπολη.

Όπως δήλωσαν οι δύο οδηγοί στην ιστοσελίδα “Πρωινός Λόγος”, απ΄όταν ενημερώθηκαν πως ο 53χρονος διαγνώθηκε με τον κορονοϊό, τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό, ενώ ενημέρωσαν αμέσως και τις οικογένειες των παιδιών, ώστε να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα.

“Ήταν λάθος του κέντρου Υγείας Σιάτιστας που δεν πήγε ο ασθενής στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και μπήκε σε τρία ταξί”, ανέφερε ο ένας από τους δύο οδηγούς που τον μετέφεραν.

Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές σε Κοζάνη και Καστοριά

Σε καραντίνα για 14 ημέρες, έχουν τεθεί 15 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καστοριάς, με εντολή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπως επίσης και 17 άτομα που εργάζονται στο νοσοκομείο Κοζάνης.

Όλοι όσοι τέθηκαν σε καραντίνα, είναι γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς και όλο το προσωπικό του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, στο οποίο δούλευε ο 53χρονος, στο νοσοκομείο Καστοριάς, καθώς και όλοι όσοι ήρθε σε επαφή στο νοσοκομείο Κοζάνης.

 

thetoc

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!