Κορονοϊός: Κατέληξε ανεμβολίαστη εκπαιδευτικός – 100 παιδιά νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας,


Τη μάχη με τον κορονοιό έχασε στη Μακρακώμη  μια εκπαιδευτικός, μόλις 53 ετών,  μετά από 37 ημέρες νοσηλείας.

Η μόνη ζημιά ήταν στα πνευμόνια της. Δεν είχε τίποτα υποκείμενο. Απλώς, από την πρώτη στιγμή τη χτύπησε εκεί, με μεγάλο ιικό φορτίο, δήλωσε ο σύζυγος της 53χρονης.

«Φοβόταν να εμβολιαστεί»,πρόσθεσε ο ίδιος.

Σε διπλανή κωμόπολη, στη Σπερχειάδα, κατέληξε επίσης ένας 53χρονος άνδρας με τον 50χρονο αδερφό του, να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Μόλις πήγε νοσοκομείο διασωληνώθηκε κατευθείαν. Ήταν βαριά, είχε υποκείμενα όμως», δήλωσε φίλη του 53χρονου.

Όπως εξηγούν στο LIVE NEWS συγχωριανοί, τα δύο αδέρφια δεν ήθελαν να εμβολιαστούν για θρησκευτικούς λόγους.

«Μα να σου λένε τώρα «θα βάλω εγώ το δαίμονα μέσα μου»; Τι δαίμονα; Το εμβόλιο γι’ αυτό το έδωσε ο Θεός. Ο Θεός το έδωσε. Κι είμαστε και Χριστιανοί και πιστεύουμε, τα πάντα»,δήλωσε χαρακτηριστικά γείτονας του 53χρονου.

Από τη Σπερχειάδα κατάγεται και η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία εξηγεί στο LIVE NEWS τους λόγους που αποφεύγει να επισκέπτεται τη γενέτειρα της.

«Είναι κρίμα να μην μπολιάζεται ο κόσμος. Εγώ είμαι υπέρ του εμβολίου. Τώρα στα χωριά ξέρετε υπάρχουν αντιλήψεις περίεργες. Εγώ δεν πηγαίνω τελευταία γιατί φοβάμαι. Έμαθα ότι υπάρχουν άνθρωποι με κορωνοϊό»ανέφερε η τραγουδίστρια.

Την ώρα που 100 παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της χώρας, προκαταρκτική εξέταση διενεργείται σε σχολείο της Κρήτης, για τους εκπαιδευτικούς που πήγαν μαθητές να κοινωνήσουν εν αγνοία των γονέων.

Πηγή MEGA

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!