Κορονοϊός: Η τρίτη νεκρή σήμερα μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Στους 56 οι νεκροί


Το τρίτο θύμα της ημέρας από κορονοϊό, είναι μία 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Ένας 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη είναι ο δεύτερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του σήμερα Παρασκευή (03/04).

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (03/04), ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Σκύδρας, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Είναι ο δεύτερος ασθενής που καταλήγει στην Πέλλα, χτυπημένος από τον ιό, μετά την 78χρονη από τη Φούστανη που υπέκυψε χθες.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, πρόκειται για 66χρονο άνδρα από το Μαυροβούνι, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε υποκείμενα νοσήματα. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη. Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά, είπε ο κ. Τζαμτζής, ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!