Κορονοϊός – Ζέρβας: Βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα – Έλεγχοι από αύριο


Δεν αποφασίστηκαν νέα περιοριστικά μέτρα, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, εκτιμήθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα στην πόλη και αποφασίστηκε να προχωρήσει ο σχεδιασμός σε περίπτωση που χρειαστεί να ενταθεί στο επίπεδο πορτοκαλί συναγερμού.

Ένα βήμα πριν το «επίπεδο 3» είναι η Θεσσαλονίκη, τόνισε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, σε δηλώσεις του, στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

«Η έξαρση έχει να κάνει με μια αδικαιολόγητη ανεμελιά. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί», σημείωσε.

Ο κ. Ζέρβας απηύθυνε έκκληση κυρίως προς τη νεολαία να αποφύγει τις συναθροίσεις σημειώνοντας: «Θέλει προσπάθεια αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε επίσης ότι η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιήσει από αύριο εκτεταμένους ελέγχους ώστε να αποτραπούν φαινόμενα συνωστισμού.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!